1 februari 2024

Buitendienststelling optimaal benut!

WhatsApp Image 2024 01 23 at 12.49.57 (5)

Wij van WEST hebben in januari onze handen extra uit de mouwen gestoken. Voor ons werk aan station Sloterdijk Hemboog hebben we een buitendienststelling van 52 uur optimaal benut. Onder koude weersomstandigheden, en dankzij meerdere shiften, hebben we de volledige kapconstructie en de ruiten van het station grondig gereinigd!

Met de inzet van een hogedrukreiniger op 200 bar, en voorzien van warm water: een essentieel detail bij het doorstaan van de kou.

Spoorhoogwerkers

We hebben vier spoorhoogwerkers gebruikt voor het volbrengen van deze taak. Dat geeft een goed beeld van de uitdaging en de omvang van dit werk. Het weer bleek geen belemmering voor de voortgang van de werkzaamheden: hoewel het water afkoelde, de elementen nat en koud achterliet en zelfs ijspegels zich vormden aan de hoogwerkers! Na het succesvol afronden van de reiniging, richten we ons nu op de volgende fase.

Veiligheid & duurzaamheid

Dat betreft de inspectie en het schilderen van de ruiten en de constructie. Dit werk aan station Sloterdijk Hemboog is een goed voorbeeld van onze toewijding. Zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden, zorgen we voor een schone en onderhouden uitstraling van het station. Bovendien is de veiligheid voor de reizigers en de duurzaamheid van de constructie gewaarborgd.

Wilt u meer informatie over ons werk aan station Sloterdijk Hemboog? Kijk dan op onze projectenpagina of neem dan contact met ons op.

De laatste ontwikke­lingen

Waar kunnen wij je mee helpen?