Werkzaamheden

Afscherm- en bereikbaarheids­voorzieningen

Met als uitgangspunt het werk zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren, voorzien wij de bereikbaarheid; hulpsteigers, hulpconstructies of hoogwerker-systemen (de Buffel).

Uit ervaring weten we dat geen werklocatie hetzelfde is. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we veelal zelf de hulpconstructies. Met maatwerkoplossingen spelen we in op de specifieke vraag ofwel de uitdaging van onze opdrachtgevers.

Zo voorzien we ook bijvoorbeeld droogzetkisten (ook wel cofferdamsystemen genoemd). Speciaal ontwikkeld om droog de waterkerende wanden te onderhouden.

Kortom we stellen alles in het werk om zo weinig mogelijk hinder voor omgeving te veroorzaken

‘De Buffel’: onze spoorhoog­werker

Wij kennen als geen ander het belang van bereikbaarheid. Snelheid, kwaliteit en veiligheid zijn essentieel voor werkenden, en voor omstanders. Om aan de spoor-gebonden eisen te voldoen, wordt normaal gesproken gebruik gemaakt van traditionele steigers, eventueel aangevuld met kleine hoogwerkers. Deze oplossingen zijn vaak kostbaar, minder flexibel, minder snel en minder veilig.

Dat is verleden tijd! WEST heeft een creatieve oplossing bedacht: een heftplatform van zeventig vierkante meter. Maximaal acht personen kunnen gelijktijdig, veilig en goed werken.

Uniek in Nederland

De Buffel is een ideale oplossing voor onderhoudswerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor lassen, beton herstellen, conserverings- en schilderwerkzaamheden aan onder meer perronoverkappingen, bovenleidingsportalen, tunnels of bruggen.

Wat De Buffel uniek maakt?

  • Lage kosten in vergelijking met traditionele methodes;
  • Goede en veilige werkplek;
  • Snelheid: 8FTE (tot 70m2);
  • Efficiënt en plaatselijk te werk;
  • Multidisciplinair inzetbaar.

De Buffel is de enige in zijn soort in Nederland. Behalve voor de inzet op onze eigen projecten is De Buffel ook beschikbaar voor verhuur.

Waar kunnen wij je mee helpen?