Werkzaamheden

Conserveren & schilderen

Voor het conserveren van beton en metaal zetten wij verschillende coatings in. Bescherming tegen chemische producten en weersinvloeden staat voorop. Denk bijvoorbeeld aan de binnenkant van tanks, maar ook aan bruggen of grootschalige zakelijke bouw.

Brand­vertragende coating

In verschillende disciplines maken we gebruik van de inzet van brandvertragende coatings. Wij beheersen alle gangbare variaties, die steeds vaker worden gevraagd. Toepassingen vind je terug in de industrie, waar bijvoorbeeld hoge veiligheidseisen aan brandweerbaarheid worden gesteld. We passen de brandvertragende coatings toe in zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen.

Schilderen

Naast bescherming bieden onze schilderwerkzaamheden ook een esthetische oplossing. Afhankelijk van de locatie kan het voorkomen zeker van belang zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoolgebouwen.

Esthetisch

Het schilderen is een zorgvuldig werk. Onze specialisten zetten hun vakmanschap in zodat je product optimaal beschermd wordt en esthetisch de uitstraling krijgt waarnaar je op zoek bent.

Waar kunnen wij je mee helpen?