Over ons

WEST conserveert en schildert

Wij van WEST zijn een straal- en schildersbedrijf in de breedste zin van het woord. Wij behouden, beschermen en verbeteren door te conserveren en te schilderen. Dat gaat van bruggen en sluizen, via dakdekken naar monumentale gebouwen: WEST conserveert en schildert!

Sectoren

Verschillende sectoren maken gebruik van onze dienstverlening. Wij worden ingezet voor opdrachten in rail, infra en industrie. Buiten deze regelmatig terugkerende sectoren, zetten wij ons conserverings- en schilderwerk in waar je ons op zakelijk gebied nodig hebt. De civiele techniek is daarvan een goed voorbeeld.

Creatief

Onze dienstverlening kenmerkt zich door innoveren en ontzorgen. Daarbij zetten we diverse creatieve oplossingen in, zoals ‘De Buffel’: een heftplatform wat ons in staat stelt werkzaamheden aan onder andere perronoverkappingen, bovenleidingsportalen en tunnels of bruggen uit te voeren.

Snelheid, kwaliteit & veiligheid

Innovatie is belangrijk in de dynamische markt waarin wij actief zijn. Daarnaast vragen duurzaamheid, veiligheid & milieu zorgvuldige werkvoorbereiding en uitvoering. Onze kracht ligt in het totale proces mét het gewenste eindproduct. Wij hechten aan een productieve samenwerking. Korte communicatielijnen en duidelijke planningen betekenen concreet dat we ons identificeren met de doelstellingen van onze opdrachtgevers. We vertalen die doelstellingen naar het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product. Daar komt snelheid, kwaliteit en veiligheid samen!

Ons team

Ons team bestaat uit een verzameling ervaren vakmensen. In de afgelopen 25 jaar hebben we in de praktijk veel kennis opgedaan bij veel verschillende projecten.

Ryan Fletcher

Maryn Bollekamp

Kevin van Beveren

Steven van Beveren

Freddy Meul

Rocus Treffers

Denk jij goed in ons team te passen?

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen. Kijk naar onze vacatures: wie weet staat jouw job ertussen!

Waar kunnen wij je mee helpen?