Werkzaamheden

Behoud & uitstraling

Ons werk staat in het teken van behoud en uitstraling. Daar zetten wij verschillende disciplines voor in. Ben je op zoek naar de best beschermende methodes, die jouw product de juiste uitstraling geven? Zet koers WEST! Je hebt als opdrachtgever geen omkijken naar de voorbereiding en uitvoering van je project.

Conserveren en schilderen

Bescherming tegen chemische producten en weersinvloeden staat voorop. Daarnaast bieden we met onze schilderwerkzaamheden ook een esthetische oplossing.

Voorbehandelingen

Voorafgaand aan het aanbrengen van de beschermende coatings reinigen we, en bereiden het materiaal voor. Het werk is afhankelijk van de ondergrond van het te conserveren object.

Afscherm- en bereikbaarheids­voorzieningen

Met als uitgangspunt het werk zo veilig en efficiƫnt mogelijk uit te voeren, voorzien wij in onder andere in hulpsteigers, damwanden en buispalen.

Advisering en begeleiding

We houden inspecties, doen vooropnames, maken bestekken en voeren conserverings- of verfinspecties uit met gespecialiseerde coatinginspecteurs.

Storing en onderhoud

Bij schade aan conserveringen staan wij klaar op stel en sprong tegen regietarieven onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit te voeren.

Waar kunnen wij je mee helpen?