29 februari 2024

West biedt bescherming in de petrochemische industrie

2240086 West BV   content 05 03 2024   Overzicht

Naast onze renovatie- en transformatiewerkzaamheden voor de spoor-, weg- en waterbouw is onze dienstverlening van toegevoegde waarde voor de industriële sector. Als vertrouwde partner, bieden wij een breed scala diensten aan voor het waarborgen van de levensduur en veiligheid van industriële installaties.

Van het beschermen tegen chemische producten, tot aan voorbehandelingsmethodes en reinigingstechnieken.

Specialistische technieken

Wij van WEST staan bekend om onze expertise in het conserveren en onderhouden van industriële tanks, leidingen en andere complexe structuren. Met specialistische technieken, zoals gritstralen en het aanbrengen van brandvertragende coatings, kunnen wij zelfs lastig bereikbare locaties en kritieke installaties effectief behandelen.

Beschermende coatings

Eén van de voornaamste redenen te kiezen voor WEST, is ons gebruik van hoogwaardige producten, zoals Belzona. Als erkend specialist in het aanbrengen van industriële beschermende coatings, bieden wij duurzame oplossingen die reparatie, bescherming en verbetering combineren voor de meest uitdagende industriële omgevingen.

Conserveren van procestanks

Of het nu gaat om het transformeren van kranen, het conserveren van procestanks of het uitvoeren van brandvertragende coatings: wij ondersteunen de industriële sector met uitgebreide expertise en hoogwaardige dienstverlening. Wij focussen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid: u kunt op ons vertrouwen voor al uw industriële schilder- en onderhoudsbehoeften.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

De laatste ontwikke­lingen

Waar kunnen wij je mee helpen?