24 april 2024

Snuffelstage bij WEST!

2240569 West BV   content 09 april 2024   snuffelstage  overzicht

Het werk van WEST door de ogen van een toekomstige levensduurverlenger! Dat hebben we zo dicht mogelijk bij huis opgepakt: Kai, de dertienjarige zoon van één van onze directeuren, Steven, heeft een middag ‘snuffelstage’ gelopen.

Hoe heeft hij die middag conserveren, schilderen, renoveren en verduurzamen beleefd? 

Hamburger

Kai zit in twee havo op Penta Scala Rietvelden in Spijkenisse. Zijn vader confronteerde hem direct met een aloude WEST-traditie: “Eerst gingen we een hamburger eten, een Bacon Boss. Dat was heel lekker! Echt WEST-voer, noemde mijn vader het.”

Projecten

Vervolgens was het tijd voor serieuzere zaken, brengt Kai verslag uit. “Mijn vader heeft mij plannen laten zien over projecten en we zijn zelfs naar één van deze projecten toe geweest.”

Van Beverenbrug

De Van Beverens naar de Van Beverenbrug: “Hij heeft mij daar veel dingen geleerd over wat hij doet én hoe hij dingen doet.” Kai kreeg ook uitgebreide uitleg over de unieke inzet van spoorhoogwerker De Buffel. “We hebben ook nog een rondleiding door het bedrijf gedaan.” 

Aanrader

Kai komt tot de conclusie dat het werk van zijn vader erg interessant en leuk is. “De mensen die daar werken zijn heel aardig. En binnen ziet het er gezellig uit.” Kai, vooruitkijkend: “Volgende keer gaan we op een project bij de schilders kijken. De stage was echt heel leuk en ik zou het zo weer doen! Echt een aanrader.”

De laatste ontwikke­lingen

Waar kunnen wij je mee helpen?