7 maart 2024

Conserveren seinwezen Zuid-Nederland

WEST BV - seinwezen

Wij van West zijn trots dat we de prestigieuze opdracht hebben gekregen om seinwezen objecten te schilderen in de gebieden ‘Zuid-West’ en ‘Zuid-Oost’. Het betreft in totaal het conserveren van meer dan 900 objecten langs het spoor!

Deze werkzaamheden zijn gepland voor 2024 en leveren een significante bijdrage aan de veiligheid en duurzaamheid van het Nederlandse spoornetwerk.

Noord-Brabant & Limburg

Het grootschalige project, gespreid door heel Noord-Brabant en Limburg, beslaat een spoortraject van circa 360 kilometer waarbij meer dan 900 objecten een essentiële conserveringsbehandeling ondergaan. Deze opdracht omvat 21 geografische locaties - geo’s - langs het spoortraject, waarbij de seinwezenobjecten zorgvuldig worden behandeld en geschilderd. Zo wordt de levensduur verlengd en de veiligheid gegarandeerd.

Grootschalig schilder- en straalproject

Het project onderstreept onze expertise in het uitvoeren van grootschalige schilder- en onderhoudsprojecten. Met ons gespecialiseerde team zetten we ons in voor een hoogwaardige afwerking. Tegelijkertijd streven we naar minimale hinder en maximale efficiëntie. We kijken ernaar uit te starten met dit belangrijke project en bij te dragen aan een betrouwbaar en veilig spoornetwerk.

Wilt u meer informatie over onze conserveringsprojecten? Neem dan contact met ons op.

De laatste ontwikke­lingen

Waar kunnen wij je mee helpen?