WEST kent
het spoor

Experts in het conserveren
en schilderen voor de railsector.

Onze expertise in de railsector

Conserveren voor de railsector is een breed én gespecialiseerd vakgebied. Wij van WEST bieden ruime ervaring en verzorgen complete projecten. Denk hierbij aan: 

Stationsgebouwen

Kunstwerken

Perronoverkappingen

Seinwezen

Verfroller

Methodieken & beheersregime

Het saneren van chroom 6 is een wezenlijk onderdeel van ons conserveringswerkwerk in de railsector. Wij weten welke methodieken toe te passen, die voldoen aan de beschermingsvoorwaarden in het beheersregime. Ook voorbehandelen, afschermen en bereikbaarheidsvoorzieningen op en langs het spoor vragen de specifieke kennis waarvoor u bij WEST moet zijn.

Advisering

Kleine houtrot reparaties, betonherstel en staalrot vormen ‘klein herstel’-werkzaamheden die onderdeel uitmaken van onze conserveringswerkzaamheden. Op basis van de bevindingen adviseren we de noodzaak tot renoveren van betreffende objecten.

‘De Buffel’: onze spoor-hoogwerker

Het belang van bereikbaarheid: veiligheid, kwaliteit en snelheid zijn essentieel voor medewerkers en omstanders op en langs het spoor. Met onze zelf ontwikkelde, unieke ‘Buffel’ bieden wij een voordelig, veilige en flexibele oplossing. De Buffel is een heftplatform waarop acht personen gelijktijdig werken.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Behoefte aan een erkend en ervaren specialist voor conserveringswerk op en rond het spoor? Wij van WEST verzorgen je volledige project!

Steven van Beveren

Steven
Waar kunnen wij je mee helpen?